05 oktober

Werkzaamheden Copernicusstraat 4 t/m 11 oktober

Het asfalt op de Copernicusstraat tussen de Flemingstraat en de Ampérestraat wordt vernieuwd. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 4 en 11 oktober. In onderstaande tabel lees je wat er gaat gebeuren:

Wanneer? Wat? Toegankelijkheid
Dinsdag 4 oktober Werken aan de putten. Hier kunt u met gepaste snelheid langsheen rijden.
Donderdag 6 oktober Asfalt verwijderen en reparaties uitvoeren. De weg wordt voor doorgaand verkeer afgesloten. Bestemmingsverkeer kan met veel hinder langs de werkzaamheden.
Donderdag 6 oktober 19.00 uur op vrijdag 7 oktober 6.00 uur. Asfalt reparaties in de tussen- en onderlaag van het asfalt. De weg is afgesloten.
Vrijdag overdag Kleine werkzaamheden. De weg is afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer kan er langs.
Vrijdagavond 7 oktober 19.00 uur op zaterdagochtend 8 oktober 6.00 uur. Aanbrengen deklaag asfalt. De weg is afgesloten.
Maandag 10 oktober en dinsdag 11 oktober Putten terug aanbrengen. De weg is open, u kunt er met gepaste snelheid langsheen.

 

Wat betekent dit voor de ondernemers?

Ondernemers in dit gebied zijn tijdelijk minder goed tot helemaal niet bereikbaar en kunnen geluidsoverlast ervaren. Er wordt gewerkt tussen 07:00 en 17:00 uur. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer kan het zijn dat de werkzaamheden uitlopen of uitgesteld worden.

Nood- en hulpdiensten mogen altijd door het werk heen.

Vragen?

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met communicatie- en omgevingsmanager Sophie Drescher via +31 614310359 of sophie@dvandersteenbv.nl. Wanneer er tijdens de nachtwerkzaamheden vragen zijn, kun je contact opnemen met Rory de Bree: 0625027740

Hier vind je de kaart van het werkgebied.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden