15 juni

Terugblik lunch werkgevers en politiek

Beste Heerhugowaardse ondernemer,

Op 14 juni jl organiseerde de Bedrijfskring Heerhugowaard een lunch voor de werkgevers en politiek uit Heerhugowaard.

Doel was om te vernemen hoe de politiek de eerder gepresenteerde verbeterpunten (tijdens het politiek ontbijt op 14 december 2017 als input voor de verkiezingsprogramma’s) tot uitvoering zou brengen. Via deze link kunt u de gemaakte notulen van deze bijeenkomst downloaden.

Het programma ‘Heerhugowaard maakt werk door verbinding’ wat georganiseerd is op 12 april jl door het onderwijs, de overheid en Bedrijfskring, kwam ook ruimschoots aan de orde tijdens deze lunch. Dit programma staat in het teken om leerlingen en werkgevers eerder met elkaar kennis te laten maken. Via deze link kunt u de status van dit programma inlezen.

Wij bedanken diegene die aanwezig waren voor hun komst.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden