05 oktober

Volg alle ontwikkelingen over het Stationsgebied

Wat gaat er gebeuren met de spooronderdoorgang Zuidtangent? Of welke woningbouwplannen zijn er voor het Stationsgebied Dijk en Waard? Op dit soort vragen vind je het antwoord op de nieuwe website www.dijkenwaard.nl/stationsgebied

Gemeente Dijk en Waard maakt grote stappen met de herontwikkeling van het Stationsgebied Dijk en Waard. In de komende jaren ondergaat het gebied in Heerhugowaard een ware metamorfose. Op de nieuwe website staat overzichtelijk alles over de plannen en ontwikkelingen in het Stationsgebied. De nieuwe website heeft meer ruimte voor informatie over de thema’s en de ambities die het college van B&W in het gebied wil waarmaken. Wonen, werken, recreatie, mobiliteit, duurzaamheid, onderwijs en zorg staan centraal.

Er is uitleg over de lopende projecten in het gebied, zoals de aanleg van de spooronderdoorgang Zuidtangent, het nieuwe gemaal langs de N242 en de nieuwbouwontwikkelingen rondom de Industriestraat. Benieuwd hoe dat er dan uit komt te zien? Op de nieuwe website zijn ook kaartjes, foto’s en visualisaties van de nieuwe situatie te zien. Ontdek hoe verschillende type woningen, de spooronderdoorgang en omgeving van het Stationsgebied er in de toekomst uit zien. Daarnaast wordt achtergrondinformatie gegeven en zijn diverse beleidsdocumenten te raadplegen, zoals het Masterplan van 2020.

De komende tijd wordt meer informatie aan de website toegevoegd. Onder het kopje ‘Nieuws’ staat het laatste nieuws over de herontwikkeling in en rondom het Stationsgebied. Wanneer je het nieuws in je mailbox wilt ontvangen, kun je je aanmelden  voor de digitale nieuwsbrief Stationsgebied, op de site onder ‘Nieuws’.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden