07 januari

Verlengd tot 1-4-2020 : Subsidie Beeldkwaliteit en Duurzaamheid Zandhorst I en II

Via de gemeente Heerhugowaard kregen wij het volgende bericht:

Voor maatregelen ter verbetering van de beeldkwaliteit van bedrijfspanden en voor verbetering van de duurzaamheid kunt u subsidie aanvragen. Deze regeling is uitsluitend voor eigenaren van bestaande bedrijfspanden op Zandhorst I en II. Deze regeling is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Holland.

Je kunt de aanvraag indienen tot 1 april 2020. 25% van de kosten tot een max van 15.000,= kunnen worden verkregen.

Meer informatie over deze regeling: https://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Heerhugowaard/635527/CVDR635527_1.html
Aanvraagformulier: https://www.heerhugowaard.nl/bestandsopslag/bestanden/Subsidies/Beeldkwaliteit_en_Duurzaamheid_Zandhorst/aanvraagformulier_subsidie_Beeldkwaliteit_en_Duurzaamheid_Zandhorst_I_en_II_2019.pdf

De contactpersonen bij de gemeente zijn:  Mw. Pieta van der Mark (p.vandermark@heerhugowaard.nl)  en Mw. Wil Croese (w.croese@heerhugowaard.nl)

Meer informatie over deze regeling kun je vinden op de website van de gemeente Heerhugowaard 

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden