07 januari

Verlengd tot 1-4-2020 : Subsidie Beeldkwaliteit en Duurzaamheid Zandhorst I en II

Via de gemeente Heerhugowaard kregen wij het volgende bericht:

Voor maatregelen ter verbetering van de beeldkwaliteit van bedrijfspanden en voor verbetering van de duurzaamheid kunt u subsidie aanvragen. Deze regeling is uitsluitend voor eigenaren van bestaande bedrijfspanden op Zandhorst I en II. Deze regeling is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Holland.

Je kunt de aanvraag indienen tot 1 april 2020. 25% van de kosten tot een max van 15.000,= kunnen worden verkregen.

Meer informatie over deze regeling: https://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Historie/Heerhugowaard/635527/CVDR635527_1.html
Aanvraagformulier: https://www.heerhugowaard.nl/bestandsopslag/bestanden/Subsidies/Beeldkwaliteit_en_Duurzaamheid_Zandhorst/aanvraagformulier_subsidie_Beeldkwaliteit_en_Duurzaamheid_Zandhorst_I_en_II_2019.pdf

De contactpersonen bij de gemeente zijn:  Mw. Pieta van der Mark (p.vandermark@heerhugowaard.nl)  en Mw. Wil Croese (w.croese@heerhugowaard.nl)

Meer informatie over deze regeling kun je vinden op de website van de gemeente Heerhugowaard 

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden