30 november

Van de bestuurstafel november 2021

Gedeeltelijk online en gedeeltelijk fysiek kon het bestuur bij elkaar komen om de belangrijkste zaken te bespreken tijdens de bestuursvergadering. Wij informeren je graag over de onderwerpen en besluiten van dit overleg.

Marketing en communicatie
We proberen je als lid op alle mogelijke manieren op de hoogte te houden van onze activiteiten en de ontwikkelingen. Ook is het belangrijk in beeld te zijn bij de potentiële leden. Daarom hebben we de mogelijkheden besproken om de verschillende communicatiemiddelen op elkaar af te stemmen. De website willen we op den duur meer inrichten voor de niet- en dus potentiele leden. Daarnaast willen we een app inrichten voor de leden. De voordelen van een app zijn dat je elkaar goed kunt vinden, de betrokkenheid vergroten en het is direct te raadplegen. We onderzoeken de komende tijd de mogelijkheden.

Daarnaast zijn we bezig met het aanleggen van een beeldbank die we kunnen gebruiken in de communicatie. Dit spreekt beter tot de verbeelding dan de standaard stockfoto’s!

Ook op marketinggebied zetten we de schouders eronder. Het bestuur zal nog dit jaar een selectie maken van niet-leden om te benaderen en de toegevoegde waarde van de bedrijfskring aan te geven.

Evenementen
Helaas kan de I LOVE DW bijeenkomst niet door gaan door de aangepaste maatregelen. Maar zodra het mogelijk is, pakken we het weer op en organiseren we een mooi feest met de ondernemersverenigingen! Ook voor wat betreft de nieuwjaarsbijeenkomst zullen we kijken naar de mogelijkheden van dat moment.

Commissie werklocaties
We hebben al eerder een verslag gedeeld van het overleg van de commissie werklocaties, deze is hier te vinden. Daarnaast zijn er verschillende vacatures voor de commissie die binnenkort online komen.

Heerhugowaard on Stage | Maak kennis met medewerkers van de toekomst!
Op 10 maart 2022 vindt er het Heerhugowaard On Stage beroepenfeest plaats. Tijdens deze middag maken vmbo-leerlingen uit Heerhugowaard en Langedijk kennis met allerlei beroepen. Zo maken wij hen enthousiast voor een werkzame toekomst in onze regio. Er zijn al diverse aanmeldingen voor het beroepenfeest. Meer informatie kun je hier vinden.

Kennissessies
We zijn in gesprek met een gespreksleider om de kennissessies vorm te geven. We willen deze ontbijtsessies inrichten als kennissessies voor medewerkers uit bedrijven in dezelfde functie. Bijvoorbeeld voor de HR-afdeling of productiemedewerkers. Wij denken dat het leggen van contacten en uitdelen van kennis en probleemstellingen een toegevoegde waarde kunnen zijn.

Samenwerking BKL, AOL, BKHHW
Op woensdag 8 december hebben we het volgende overleg gepland met de besturen van de ondernemersverenigingen om te kijken wat er nodig is voor een goede samenwerking met als doel de fusie.

De volgende bestuursvergadering is op vrijdag 17 december. Heb je vragen of punten die we voor je kunnen meenemen? Laat het ons weten via info@bkhhw.nl

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden