16 maart

Vacature fotograaf (M/V)

De Bedrijfskring Heerhugowaard verenigt ruim 250 Waardse ondernemers om het ondernemersklimaat blijvend te verbeteren. Dat doet zij als actieve spreekbuis richting overheden, door de verbinding tussen het onderwijs en bedrijfsleven te maken en door ondernemers met elkaar te verbinden.

Wij zijn op zoek naar een fotograaf die de sfeer van onze vereniging in beeld kan brengen. Je rapporteert aan het bestuurslid communicatie die je ook (vaak) ruim van te voren kan aangegeven wanneer er beeldmateriaal noodzakelijk is. Dat zal vooral tijdens onze evenementen zijn.

Functieomschrijving communicatie medewerker

  • Het in beeld brengen van evenementen dmv een reportage
  • Journalistieke foto’s kunnen maken voor artikelen
  • Organiseert zelf afspraken met te fotograferen personen

Kennis en kunde

  • Kan fotograferen op professioneel niveau (incl lastige lichtomstandigheden)
  • Weet tijdens evenementen spontane momenten te regisseren
  • Is stressbestendig
  • kan snel opleveren in afgesproken formaten

Vaardigheden

  • Gaat makkelijk met allerlei verschillende mensen om
  • Gewend zelfstandig te werken

De positie van fotograaf is per heden vacant en dient ter vervanging van de huidige assistent. 

Wil jij graag je steentje bijdragen aan deze vereniging? Stuur dan je CV en motivatie voor 30 maart naar info@bkhhw.nl.

Aan de hand van de ingezonden motivaties wordt er een selectie gemaakt en volgt er een gesprek met Norbert Reijngoud, bestuurslid communicatie van de bedrijfskring van Heerhugowaard.

Het gaat hier om een functie welke je als zelfstandige of via een onderneming invult. Wij geven een vergoeding per evenement of journalistieke foto. Wij zorgen er ook voor dat jij de nodige exposure krijgt. De foto’s voor social media mogen met jouw beeldmerk voorzien worden. Doordat je gedurende een evenement de leden van alle kanten gaat fotograferen zal jij ook tijdens evenementen nadrukkelijk gezien worden.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden