21 januari

Vacature commissielid evenementen (M/V)

De Bedrijfskring Heerhugowaard verenigt ruim 250 Waardse ondernemers om het ondernemersklimaat blijvend te verbeteren. Dat doet zij als actieve spreekbuis richting overheden, door de verbinding tussen het onderwijs en bedrijfsleven te maken en door ondernemers met elkaar te verbinden.

Eén van de zichtbaarste activiteiten van de kring zijn de tien evenementen die de evenementencommissie organiseert. Voor deze evenementencommissie is de vereniging op zoek naar een nieuw commissielid.

Profiel van het commissielid evenementen
– is lid van de Bedrijfskring Heerhugowaard
– is regelmatig op evenementen van de kring geweest
– kan goed organiseren, is stressbestendig en flexibel
– wil zich inzetten voor de belangen van andere ondernemers

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de gezelligste commissie van de vereniging?  Stuur dan je motivatie voor 30 januari naar info@bkhhw.nl.

Aan de hand van de ingezonden motivaties wordt er een selectie gemaakt en volgt er een mogelijk een gesprek met Kirsten Tervoort, de voorzitter van de commissie en tevens bestuurslid.

De commissie ‘vergadert’ ongeveer elke twee maanden om nieuwe ideeën te genereren en activiteiten vorm te geven. Een evenement organiseer je altijd samen met een ander commissielid. Per evenement worden deze koppels bepaalt. Je werkt in de praktijk dus regelmatig met iemand anders samen.

Het gaat hier om een onbetaalde bestuursfunctie welke een inzet van 2-4 uur per maand aan tijd zal vragen.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden