15 oktober

Vacature commissie evenementen

De Bedrijfskring Heerhugowaard verenigt ± 250 ondernemers om samen sterker naar de toekomst te gaan. Dat doet zij als actieve spreekbuis richting overheden, door de verbinding tussen het onderwijs en bedrijfsleven te maken en door ondernemers met elkaar te verbinden.

Eén van de zichtbaarste activiteiten van de kring zijn de tien evenementen die de evenementencommissie organiseert. Voor deze evenementencommissie is de vereniging op zoek naar nieuw commissieleden.

Profiel van het commissielid evenementen
– is lid van de Bedrijfskring Heerhugowaard en is regelmatig op evenementen geweest
– kan goed binnen een team zelfstandig werken
_ kan goed organiseren, is stressbestendig en flexibel
– is communicatief sterk in woord en schrift
– wil zich inzetten voor de belangen van andere ondernemers

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de gezelligste commissie van de vereniging?  Stuur dan je motivatie voor 31 oktober naar info@bkhhw.nl.

Aan de hand van de ingezonden motivaties wordt er een selectie gemaakt en volgt er een mogelijk een gesprek met Norbert Reijngoud, de voorzitter van de commissie en tevens bestuurslid.

De commissie ‘vergadert’ ongeveer elke twee maanden om nieuwe ideeën te genereren en activiteiten vorm te geven. Een evenement organiseer je altijd samen met een ander commissielid. Per evenement worden deze koppels bepaalt. Je werkt in de praktijk dus regelmatig met iemand anders samen waarbij je alle afspraken documenteert en opslaat in de cloud.

Het gaat hier om een onbetaalde bestuursfunctie welke een inzet van 2-4 uur per maand aan tijd zal vragen.

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden