30 november

Uitnodiging online bijeenkomst ´Transportschaarste elektriciteitsnetwerk in Dijk & Waard´

Hoe gaan we om met de drukte op ons elektriciteitsnet?
Liander en gemeente Dijk & Waard nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het webinar van 7 december.

Waarom deze webinar?
Op een aantal plekken in de gemeente Dijk & Waard is het elektriciteitsnetwerk vol. Voor ondernemers die nieuw of extra vermogen
wensen kan dit betekenen dat er nu niet voldoende netcapaciteit aanwezig is. We begrijpen dat dit vragen bij  oproept. En dat je
behoefte heeft aan perspectief.

Daarom organiseren Liander en gemeente Dijk & Waard dit webinar. Ze gaan in op bijvoorbeeld de volgende vragen: Waardoor is het elektriciteitsnetwerk van Liander op een aantal plekken vol? Hoe gaat Liander dit oplossen? Wanneer kan ik weer volop gebruik maken van het elektriciteitsnetwerk? Ze hopen tijdens het webinar zoveel mogelijk vragen over de drukte op het elektriteitsnetwerk in de gemeente Opmeer kunnen beantwoorden.

Wanneer vindt het webinar plaats?
Het webinar vindt plaats op dinsdag 7 december 19:30 uur via Microsoft Teams. Het is niet noodzakelijk om het programma van te voren te installeren.

Programma Dinsdag 7 december
19:25 uur Ontvangst in het webinar
19:30 uur Opening webinar door Eric Bakker relatiemanager Liander
19:35 uur Inleiding door wethouder Monique Stam
19:40 uur Drukte op het elektriciteitsnet in gemeente Dijk & Waard door Stefan Fritz gebiedsregisseur Liander
20:15 uur Vragenronde
20:45 uur Afsluiting

Je kunt je aanmelden t/m 6 december door het invullen van dit online aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je 7 december in de ochtend persoonlijk een link (via e-mail) voor de webinar en bijhorende informatie.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden