18 maart

Terugblik thema avond ‘gezond werken’

Donderdag 14 maart jongstleden was de Bedrijfskring te gast bij Bredewijn Kantoormeubelen. Daar werd het evenement ´Gezondheid en Vitaliteit’ gegeven.

Bredewijn biedt met haar ergonomische stoelen en Zit Sta werkplekken de eindoplossing bij teveel zitten.

Om het thema in het kader van gezond werken breder te dragen, sloegen Bredewijn en ondernemers van BKHHW de handen ineen.

Zo ontstond een idee voor een avond met diverse expertises. Fysio Forum gaf een workshop Fitheid, Vitalics: Energiemanagement, Rensen advocaten praatte werkgevers bij over succesvol re-integreren i.s.m. De Verzekeringswinkel en ROVO zat met de gasten in de ergo balance stoelen, stoelen met actieve zit.

Daarnaast konden de gasten genieten van een stoelmassage en voetreflex door Zit Fit en de Hartelijke Voet.

Miko Koffie, stond er met koffiebakfiets en sponsorde de koffie, Andre Stammis verlichtte het terrein en Ton Leeuwrik zorgde in elke ruimte voor een andere geurbeleving d.m.v. etherische oliën. Frank Bijvoet was er voor deskundig business advies.

Yuri Cornelisse, oud profvoetballer opende het geheel en verlootte een bootcamp onder de aanwezigen.

Zoals er door alle deelnemers een prijs te vergeven was.

Volgens ons een energieke avond met allemaal blije gezichten!

Bekijk hier de foto’s >>

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden