18 maart

Terugblik thema avond ‘gezond werken’

Donderdag 14 maart jongstleden was de Bedrijfskring te gast bij Bredewijn Kantoormeubelen. Daar werd het evenement ´Gezondheid en Vitaliteit’ gegeven.

Bredewijn biedt met haar ergonomische stoelen en Zit Sta werkplekken de eindoplossing bij teveel zitten.

Om het thema in het kader van gezond werken breder te dragen, sloegen Bredewijn en ondernemers van BKHHW de handen ineen.

Zo ontstond een idee voor een avond met diverse expertises. Fysio Forum gaf een workshop Fitheid, Vitalics: Energiemanagement, Rensen advocaten praatte werkgevers bij over succesvol re-integreren i.s.m. De Verzekeringswinkel en ROVO zat met de gasten in de ergo balance stoelen, stoelen met actieve zit.

Daarnaast konden de gasten genieten van een stoelmassage en voetreflex door Zit Fit en de Hartelijke Voet.

Miko Koffie, stond er met koffiebakfiets en sponsorde de koffie, Andre Stammis verlichtte het terrein en Ton Leeuwrik zorgde in elke ruimte voor een andere geurbeleving d.m.v. etherische oliën. Frank Bijvoet was er voor deskundig business advies.

Yuri Cornelisse, oud profvoetballer opende het geheel en verlootte een bootcamp onder de aanwezigen.

Zoals er door alle deelnemers een prijs te vergeven was.

Volgens ons een energieke avond met allemaal blije gezichten!

Bekijk hier de foto’s >>

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden