05 september

Terugblik| inspirerende en interactieve bijeenkomst met Elske Doets

Donderdag 5 september was het dan eindelijk zover, de Heerhugowaardse onderneemster Elke Doets, tevens zakenvrouw van het jaar 2017, was gastspreker tijdens één van onze bijeenkomsten.

Elske was echter niet de enige spreekster deze middag. Joost Baljé, bestuurslid van onze BKHHW trapte af met een korte presentatie. Joost legde uit wat wij als kring doen om de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven te maken. Wij hebben daarvoor een zes-tal activiteiten. ‘Heerhugowaard on-stage’ is er daar één van welke in november plaatsvindt.

Joost deed tot slot nog een oproep aan elk lid dat trots is op zijn werk, zich kosteloos aan te melden als deelnemer van HHW on-stage.

“Als ik meer weet wat ik zelf wil, wil ik ook naar die Ladies Academy”
– Susa, dochter van …. –

Dochters en nichtjes

Deze middag hadden onze leden ook de mogelijkheid hun dochter of nichtje mee te nemen. Een kleine tiental jonge dames mochten wij verwelkomen. Deze ‘Young Ladies’ werden direct aan het begin van de presentatie van Elske actief betrokken.

Elske gaf ons vervolgens een inkijkje in haar eigen leven. Wat zij wilde worden toen ze acht jaar oud was. Wat ze uiteindelijk is gaan studeren en hoe het pad zich ontwikkelde in haar later carrière als onderneemster.

Elske, Laura, Mila samen met de ‘dochters en nichtjes’ (Laura en Mila met bloemen)

Iets doen voor jonge ambitieuze vrouwen

Toen zij ‘onderneemster van het jaar’ werd, heeft zij de Young Business Academy opgezet. Van deze Acedemy waren twee deelnemers aanwezig, Laura en Mila, welke hun ervaringen deelde met de groep.

Dat de groep geïnspireerd was door het verhaal van Elske bleek uit de vele vragen die tijdens het speciaal ingelaste ‘Vraag het aan Elske kwartiertje’ werden gesteld.

“De Young Business Academy is precies het zetje wat ik nodig heb om de volgende stap te maken!”
 – Priscilla, nichtje van …. –

Wij bedankten Elske met een bos bloemen en één jaar lidmaatschap van de Bedrijfskring, zodat Doets Reizen de komende periode onderdeel is van ons netwerk van 250+ leden.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden