03 juli

Tankstation Sijs stopt op termijn met de verkoop van LPG op de locatie Rustenburgerweg

De gemeente Heerhugowaard heeft ons gevraagd het volgende bekend te maken en te delen met de leden van de Bedrijfskring Heerhugowaard

Heerhugowaard, 3 juli 2020

Ondernemer en gemeente zijn het saneren van LPG overeengekomen om ontwikkeling op en rond de Rustenburgerweg ruimte te geven. De verkoop van andere brandstoffen, winkel en auto-wasboxen worden door Sijs wel voortgezet.

Partijen zijn blij met dit besluit. Beëindiging van de LPG-verkoop zou de gemeente meer mogelijkheden geven voor stedelijke ontwikkeling in het gebied. Immers, de verkoop van LPG is onder andere aan strenge veiligheidsnormen voor de omgeving gebonden.

De gemeente zal Sijs gedeeltelijk compenseren voor omzetderving. Daarnaast krijgt Sijs de mogelijkheid op bedrijventerrein De Vaandel grond aan te kopen om een tweede tankstation te openen. Ook daar zal overigens geen LPG verkocht worden.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden