27 juni

Status fusie

Zoals gemeld op de algemene ledenvergadering van 12 mei zijn de drie ondernemersverenigingen op de achtergrond druk bezig met de voorbereidingen van de fusie. De drie voorzitters zijn ieder aan het inventariseren welke huidige bestuursleden een taak in het bestuur willen voortzetten. Daarnaast zijn er profielschetsen opgesteld voor de bestuursleden en voorzitter van de fusievereniging. Ook zijn er conceptstatuten opgesteld voor de fusie-vereniging. Hierin staan zaken beschreven als het doel van de vereniging, wie de leden zijn en hoe het bestuur en de commissies ingevuld worden. Met het oog op de daadwerkelijke fusie per 1 januari 2023, zijn er nog enkele stappen te nemen om het officieel te maken. We houden je hierover op de hoogte.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden