18 mei

Rode T-Shirts als steun voor het Heerhugowaardse verenigingsleven

Bedrijfskringlid SMP sportwear brengt graag het volgende onder de aandacht.

SMP SportsCare heeft een mooie actie opgezet om het verenigingsleven van Heerhugowaard te ondersteunen. Voor deze actie is een speciaal T-shirt bedacht, dat zowel een positieve boodschap uitdraagt, als een waarschuwing. De shirts zijn knalrood, de kleur van de liefde, maar ook van ‘Pas op!’.

Doel is om zoveel mogelijk T-shirts te verkopen voor het goede doel, namelijk een Noodfonds voor het Verenigingsleven in Heerhugowaard. Dit Noodfonds is bedoeld voor alle stichtingen en verenigingen in Heerhugowaard, die door sluiten van hun locaties en aflasten van activiteiten en evenementen in de financiële problemen komen. Deze clubs hebben veelal geen financiële reserves.

Een T-shirt kost € 10,- en € 4,- van dit bedrag komt in het Noodfonds. Het T-shirt is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

De shirts zijn bij diverse Heerhugowaardse ondernemers, verenigingen en on-line te koop. Voor leden van de bedrijfskring is dit ook te bestellen via het email adres : bestellingen@smpsportscare.nl Namens de verenigingen in Heerhugowaard hopen wij een uiterste rode zomer in Heerhugowaard tegemoet te gaan.

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden