18 mei

Rode T-Shirts als steun voor het Heerhugowaardse verenigingsleven

Bedrijfskringlid SMP sportwear brengt graag het volgende onder de aandacht.

SMP SportsCare heeft een mooie actie opgezet om het verenigingsleven van Heerhugowaard te ondersteunen. Voor deze actie is een speciaal T-shirt bedacht, dat zowel een positieve boodschap uitdraagt, als een waarschuwing. De shirts zijn knalrood, de kleur van de liefde, maar ook van ‘Pas op!’.

Doel is om zoveel mogelijk T-shirts te verkopen voor het goede doel, namelijk een Noodfonds voor het Verenigingsleven in Heerhugowaard. Dit Noodfonds is bedoeld voor alle stichtingen en verenigingen in Heerhugowaard, die door sluiten van hun locaties en aflasten van activiteiten en evenementen in de financiële problemen komen. Deze clubs hebben veelal geen financiële reserves.

Een T-shirt kost € 10,- en € 4,- van dit bedrag komt in het Noodfonds. Het T-shirt is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL.

De shirts zijn bij diverse Heerhugowaardse ondernemers, verenigingen en on-line te koop. Voor leden van de bedrijfskring is dit ook te bestellen via het email adres : bestellingen@smpsportscare.nl Namens de verenigingen in Heerhugowaard hopen wij een uiterste rode zomer in Heerhugowaard tegemoet te gaan.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden