30 juni

Publicatie BKHHW in RAM Magazine ‘I love Dijk & Waard’

Ter ere van de fusie van de drie bedrijvenverenigingen wordt er op 13 oktober een knalfeest georganiseerd. Desiree Blom, Wouter van Assenlelft en Petra de Ruijter zijn namens de verenigingen de organisatoren van dit event. Ze vertellen je hier meer over.

Het complete artikel is als PDF te downloaden of als tekstversie hieronder te lezen.

I love Dijk & Waard

Knalfeest in Cool ter ere van fusie Bedrijfskringen Heerhugowaard en Langedijk

Net als de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk werken ook de drie plaatselijke bedrijfsverenigingen al jaren naar een samenvoeging toe. De ‘juridische’ fusie is naar verwachting op 1 januari 2023 een feit. Ter ere daarvan wordt op donderdag 13 oktober 2022 bij Cool in Heerhugowaard een spetterend feest voor de leden georganiseerd: I love Dijk & Waard.

Door de coronacrisis liep de organisatie behoorlijk wat vertraging op, maar op 13 oktober is het zo ver. Dan komt er een groot knalfeest in Cool om de fusie te vieren. We ontmoeten het organisatiecomité, bestaande uit Desiree Blom (BKL), Wouter van Assendelft (AOL) en Petra de Ruijter (BKHHW), op een vroege donderdagochtend op het Coolplein. De restaurants zijn nog gesloten, maar mooie plekjes om even te zitten zijn er genoeg.

De hoogste tijd

“We zijn superblij dat we ‘corona-wise’ eindelijk groen licht hebben om het feest te laten doorgaan”, steekt Petra van wal. “Ruim twee jaar geleden zijn we al met de organisatie begonnen. Het is dus de hoogste tijd om elkaar in levenden lijve te gaan ontmoeten en de fusie kracht bij te zetten in de vorm van een knalfeest.”

Wouter: “Niet lang nadat we hoorden dat de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk gingen fuseren, hebben wij als bedrijfsverenigingen ook de koppen bij elkaar gestoken. Als één grote bedrijfsvereniging bereik je tenslotte meer dan als drie kleintjes. Bij zo’n fusie komt natuurlijk veel kijken. Je hebt het over drie verenigingen met een eigen geschiedenis, een eigen cultuur, een eigen structuur… Hoe ga je daar een eenheid van maken?”

Desiree: “Daar zijn we de afgelopen jaren druk mee bezig geweest. Als bestuursleden hebben we elkaar inmiddels goed leren kennen. We trekken graag samen op en onze neuzen staan dezelfde kant op. Nu is het tijd om onze leden gelegenheid geven om elkaar te ontmoeten en de verbinding op te zoeken. Hoe kan dat nu beter dan door een fantastisch feest te organiseren?”

Avond vol verbinding

Petra: “We noemen het nadrukkelijk ‘feest’, want op een saaie bijeenkomst zit niemand te wachten. Helaas kunnen we nog niks inhoudelijks over het programma vertellen. Het succes van het feest zit ‘m juist in het verrassingselement. Wat we wel kunnen zeggen is dat het een onvergetelijke avond gaat worden. Een avond vol nieuwe ontmoetingen, verbinding en gezelligheid.”

Wouter: “Omdat we een grote opkomst verwachten, hebben we voor een grote locatie gekozen. Bij Cool hebben we alles onder één dak en ook qua parkeergelegenheid en bereikbaarheid is het hier goed geregeld. Kortom, alle ingrediënten voor een topavond zijn aanwezig. We hopen dat iedereen na afloop zal zeggen: ‘Wow, wat gaaf dat ik erbij ben geweest. Dit had ik voor geen goud willen missen!’”

Persoonlijke uitnodiging

Desiree: “Het feest duurt van half acht tot twaalf uur. Alle leden krijgen een persoonlijke uitnodiging, dus hou je brievenbus in de gaten! Als de avond net zo gezellig wordt als wij het tijdens de organisatie met elkaar hebben gehad, dan komt het  helemaal goed. Wij zijn super enthousiast en hebben er het volste vertrouwen in dat het een mooie happening gaat worden.”

Aanmelden voor het fusiefeest kan hier>>

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden