Bestuur en Commissies

De Bedrijfskring Heerhugowaard is een vereniging en behartigt de belangen voor ondernemend Heerhugowaard. Alles wat wij doen is gericht op onze leden en richt zich op het mogelijk maken van vooruitstrevend ondernemen.

Input van de leden is hiervoor erg belangrijk. Tijdens de bijeenkomsten is er ruime gelegenheid om met het bestuur in contact te treden en vraagstukken en/of behoeftes met het bestuur te bespreken. Wij spreken ook met het regionale bedrijfsleven, de lokale politiek en de provincie. Via het bestuur worden de collectieve belangen van onze leden overgebracht.

Het bestuur

Ons bestuur bestaat uit ondernemers en managers uit het bedrijfsleven. Zij weten wat er speelt in de regio en maken zich sterk voor een nog beter ondernemersklimaat. Ons bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Patricia Surendonk
Directeur Burg Group

Secretaris: Petra de Ruijter
Mede-eigenaar De Ruijter & Willemsen gerechtsdeurwaarders

Penningmeester: Dennis van der Veen
Directeur Flynth Accountants & Adviseurs

Commissie bedrijventerreinen en bestuurslid: Wouter Voerman
Eigenaar Het Identiteitsbedrijf

Bestuurslid verantwoordelijk voor marketing en communicatie : Norbert Reijngoud
Eigenaar Fotografie doorNorbert

Bestuurslid verantwoordelijk voor verbinding onderwijs en bedrijfsleven : Joost Baljé
Eigenaar  H2X communicatie

Bestuurslid verantwoordelijk voor evenementen : Kirsten Tervoort
Account- en eventmanager bij Bredewijn kantoormeubelen B.V.

De commissies

De Bedrijfskring kent een aantal commissies.

Commissie Werklocaties 

Deze commissie komt periodiek bij elkaar en heeft alle infrastructurele projecten en de ontwikkelingen van o.a. de diverse werklocaties in portefeuille. De commissie bestaat uit betrokken leden van de Bedrijfskring die invloed proberen uit te oefenen op de diverse overheden om de zaken zo goed mogelijk te regelen voor alle Heerhugowaardse ondernemers en hun personeel. Het betreft veelal projecten die op lange termijn spelen. De commissie werklocaties bestaat uit

  • Wouter Voerman (voorzitter)
  • Remco Koper
  • Arjen Groen,
  • Rick van der Bijl
  • Nathalie de Groot (gemeente HHW)

Commissie Events

De Evenementencommissie is verantwoordelijk voor de activiteiten. De afgelopen jaren zijn er succesvolle evenementen georganiseerd zoals de kwartaalborrels, thema bijeenkomsten en diverse bedrijfsbezoeken. De verschillende bedrijfspresentaties (gluren bij de buren) worden altijd enthousiast bezocht.

De evenementencommissie bestaat uit:


Kirsten Tervoort (voorzitter)
Communicatie en eventmanager bij Bredewijn


Siska Koper
Mede-eigenaar van Koper Vastgoed B.V.

Raya Deliz

Coordinator support ICT helpdesk bij A&M ICT Beheer


André Stammis

Eigenaar Stammis Verhuur

Vernon Bos

Eigenaar Vesa reclame

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden