Bestuur

Bedrijfskring Heerhugowaard is een ondernemersvereniging die de belangen van Heerhugowaardse ondernemers behartigd. Leden verbinden en van daaruit (samen) vooruitstrevend ondernemen is onze hoogste prioriteit. Input van onze leden vinden we erg belangrijk. Tijdens bijeenkomsten en events heb je voldoende gelegenheid om vraagstukken of behoeftes met het bestuur te bespreken. Het bestuur brengt de collectieve belangen van de leden over aan de lokale politiek, de provincie en het regionale bedrijfsleven.

Het bestuur van Bedrijfskring Heerhugowaard bestaat uit betrokken ondernemers en managers die weten wat er in de regio speelt en die zich sterk maken voor een nóg beter ondernemersklimaat.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Patricia Surendonk
Directeur Burg Group

Secretaris en bestuurslid verantwoordelijk voor evenementen : Petra de Ruijter
Mede-eigenaar De Ruijter & Willemsen gerechtsdeurwaarders

Penningmeester: Dennis van der Veen
Directeur Flynth Accountants & Adviseurs

Commissie bedrijventerreinen en bestuurslid: Wouter Voerman
Eigenaar Het Identiteitsbedrijf

Bestuurslid verantwoordelijk voor communicatie en verbinding onderwijs en bedrijfsleven : Norbert Reijngoud
Eigenaar Fotografie doorNorbert

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden