Bestuur

De Bedrijfskring Heerhugowaard is een vereniging en behartigt de belangen voor ondernemend Heerhugowaard. Alles wat wij doen is gericht op onze leden en richt zich op het mogelijk maken van vooruitstrevend ondernemen.

Input van de leden is hiervoor erg belangrijk. Tijdens de bijeenkomsten is er ruime gelegenheid om met het bestuur in contact te treden en vraagstukken en/of behoeftes met het bestuur te bespreken. Wij spreken ook met het regionale bedrijfsleven, de lokale politiek en de provincie. Via het bestuur worden de collectieve belangen van onze leden overgebracht.

Het bestuur

Ons bestuur bestaat uit ondernemers en managers uit het bedrijfsleven. Zij weten wat er speelt in de regio en maken zich sterk voor een nog beter ondernemersklimaat. Ons bestuur bestaat uit:

Voorzitter: Patricia Surendonk
Directeur Burg Group

Secretaris en bestuurslid verantwoordelijk voor evenementen : Petra de Ruijter
Mede-eigenaar De Ruijter & Willemsen gerechtsdeurwaarders

Penningmeester: Dennis van der Veen
Directeur Flynth Accountants & Adviseurs

Commissie bedrijventerreinen en bestuurslid: Wouter Voerman
Eigenaar Het Identiteitsbedrijf

Bestuurslid verantwoordelijk voor communicatie en verbinding onderwijs en bedrijfsleven : Norbert Reijngoud
Eigenaar Fotografie doorNorbert

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden