16 mei

Open dag Weg-&Waterhuis De Langebalk

De Provincie Noord-Holland opent op zaterdag 25 mei tussen 11:00 en 15:00 uur haar deuren voor het publiek bij het steunpunt en de bediencentrale Weg- & Waterhuis De Langebalk in Heerhugowaard.

Vanuit dit gebouw worden de Twee Zwanen en de Zijperbrug ook op afstand bediend. Als u wilt zien hoe dat werkt, dan bent u van harte uitgenodigd.

Veiligheid was en is een belangrijk uitgangspunt bij de bouw en ontwikkeling van de bediencentrale. Om het vrachtvervoer over water te stimuleren is bediening van bruggen en sluizen 24 uur per dag nodig. Om dat mogelijk te maken is centrale bediening een voorwaarde. Vanuit de bediencentrale kunt u meekijken hoe de provincie die ambitie realiseert.

Weginspecteurs en gladheidbestrijding

De brug- en sluisbedienaren werken in Heerhugowaard samen met de weg- en waterinspecteurs en gladheidbestrijders op één locatie. Ook krijgt u uitleg hoe de provincie de wegen en wateren in Noord-Holland veilig en bereikbaar houdt.

Duurzaam gebouw

Naast uitleg over de werkzaamheden kunt u ook een rondleiding krijgen door het duurzame gebouw.

De open dag is op zaterdag 25 mei tussen 11.00 en 15.00 uur aan de Galileistraat 77 te Heerhugowaard. Aanmelden via 24uurscentralebediening@noord-holland.nl is prettig.

 

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden