Onderling verbinden

Een belangrijk speerpunt binnen onze vereniging is verbinden. Samen sta je tenslotte sterk. Als leden elkaar goed (leren) kennen, wordt ondernemen leuker, leerzamer en succesvoller. Elkaar ontmoeten, elkaar helpen, van elkaar leren en samenwerken: daar gaan we bij Bedrijfskring Heerhugowaard voor. De Commissie Communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Via onze website, onze leden-app, de nieuwsbrief en de regionale nieuwsbladen en -websites houden we je op de hoogte van alles wat er in de regio en binnen de vereniging speelt. Daarnaast maken deze tools het makkelijk voor leden om met elkaar in contact te komen. Want dat er niets boven persoonlijk contact gaat, dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Als je elkaar face-to-face ontmoet, that’s when the magic happens! Om die magie te faciliteren organiseert de Commissie Events elk jaar minstens tien gezellige en leerzame borrels en events.

 

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden