31 maart

Nieuwe leden stellen zich voor: Loogman Carwash

Regelmatig melden nieuwe leden zich aan. Vanaf deze nieuwsbrief willen wij de nieuwe leden ook de mogelijkheid geven zich via onze maandelijkse nieuwsbrief voor te stellen. Onderstaand stelt nieuw lid Ageeth Vieveen van Loogman zich voor:

Loogman Groep
Sinds begin 2020 hebben wij onze 8e vestiging geopend aan de Pascalstraat 12 in het kloppend hart van de Caravanboulevard in Heerhugowaard. Inmiddels weten dagelijks vele auto’s ons te vinden voor een wasbeurt waarbij er gekozen kan worden uit 4 wasprogramma’s. Op ons stofzuigplein kun je na de wasbeurt gratis stofzuigen en bieden we gratis tools aan zoals mattenkloppers, dashboardguns en een bandenpomp. Zo is je auto weer fijn hygiënisch van binnen en schoon van buiten. Onze vijf wasboxen zijn een goede aanvulling voor grotere voertuigen zoals caravans en campers en 24/7 geopend met contactloos betalen. Vergeet ook niet onze Was app te downloaden voor altijd voordelig autowassen. Je bent van harte welkom om de ultieme waservaring te beleven en te genieten van een schone en glanzende auto. Tot gauw!

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden