14 januari

Nieuw lid Sikkelerus Licht Geluid Effects stelt zich voor

Regelmatig melden nieuwe leden zich aan. Op onze website willen wij de nieuwe leden ook de mogelijkheid geven zich voor te stellen.

Sikkelerus Licht Geluid Effects BV verhuurt, verkoopt en installeert audiovisueel technische installaties. Denk aan diverse evenementen zoals jaarvergaderingen, feesten, borrels, sporten events maar ook live streams, vergaderingen, meetings online en offline. Maar we zijn ook thuis in het inrichten van kantoren en bedrijfs ruimtes qua techniek zoals TV’s, muziek, conference apparatuur, camera beveiliging. Met een groot verhuur assortiment en de technische know how kunnen elke klus aan!

Lees hier meer over Sikkelerus>>

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden