14 januari

Nieuw lid Sikkelerus Licht Geluid Effects stelt zich voor

Regelmatig melden nieuwe leden zich aan. Op onze website willen wij de nieuwe leden ook de mogelijkheid geven zich voor te stellen.

Sikkelerus Licht Geluid Effects BV verhuurt, verkoopt en installeert audiovisueel technische installaties. Denk aan diverse evenementen zoals jaarvergaderingen, feesten, borrels, sporten events maar ook live streams, vergaderingen, meetings online en offline. Maar we zijn ook thuis in het inrichten van kantoren en bedrijfs ruimtes qua techniek zoals TV’s, muziek, conference apparatuur, camera beveiliging. Met een groot verhuur assortiment en de technische know how kunnen elke klus aan!

Lees hier meer over Sikkelerus>>

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden