20 maart

Leden voor Leden! Aanbod nu on-line

Afgelopen woensdag deed onze voorzitter een oproep om elkaar de komende periode verder te helpen.

Om vraag en aanbod met elkaar te verbinden hebben wij nu een pagina aan onze website toegevoegd. De eerste leden hebben daar al iets geplaatst. Onze oproep blijft om daar niet je normale diensten aan te bieden maar juist je speciale ‘corona-aanbod’ te vermelden.

In het kader van Leden voor Leden heeft ons lid idot!webengineers deze functionaliteit in record-tijd geïmplementeerd en heeft deze ook nog de helft van de implementatiekosten voor zijn rekening genomen!

Je vindt deze pagina onder ‘Leden voor Leden’ op onze homepage en via deze link. https://www.bkhhw.nl/adverts/

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden