21 december

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen | 21 t/m 26 maart 2022

Ben je er dit jaar ook (weer )bij? De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen biedt dé kans om met trots je bedrijf open te stellen voor inwoners van Noord-Holland Noord van 21 t/m 26 maart 2022.

Van 21 t/m 26 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Na drie succesvolle edities in West-Friesland openen ook bedrijven in de regio Alkmaar en de Kop van Noord-Holland hun deuren.

Aan de editie van 2019 in West-Friesland deden ruim 80 bedrijven mee, gezamenlijk ontvingen zij meer dan 1.800 bezoekers! Dus ben je trots op jouw bedrijf en wil je laten zien wat je doet? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, ook de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in maart!

Tijdens de KBBBD kunnen inwoners kennismaken met bedrijven bij hen in de buurt. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. En ondernemers kunnen ook familie, vrienden of buren vol trots hun bedrijf laten zien.

De deelname van STAMHUIS prefab- en interieurfabriek (Medemblik) werd een groot succes. Manager Pim Hoekstra: “We hebben 250 bezoekers gehad en vijf vacatures vervuld. Vacatures die al langere tijd openstonden! Twee interieurbouwers wonen hier praktisch om de hoek. Zij wisten niet wat er binnen onze muren gebeurde. Die jongens vroegen zich af waarom zij nog in de file stonden!”

Wat is KBBBD?
De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is van maandag 21 t/m zaterdag 26 maart 2022.

Binnen Noord-Holland Noord bundelen ondernemers, onderwijs en overheid hun krachten. Hiermee versterken zij de economische vitaliteit in de regio. Inwoners, bedrijven, ondernemers, organisaties en onderwijsinstellingen zoeken de verbinding om de arbeidsmarkt een energieke impuls geven. De winst van verbinden!

KBBBD is een samenwerking tussen WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn, Ontwikkelingsbedrijf NHN, alle gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen.

Meer informatie is hier te vinden: Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (kbbbd.nl)

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden