05 november

HHW on-stage : 170 beroepsbeoefenaars, 600 leerlingen en 1200 matches

Vandaag, 5 november, presenteerde 170 beroepsbeoefenaars en 600 leerlingen aan elkaar in de Waardergolf!

Het programma Heerhugowaard On Stage is er op gericht om de leerlingen van het VMBO in HHW kennis te laten maken met het bedrijfsleven in Heerhugowaard.

Jongeren weten vaak nog niet goed wat zij later willen worden. Een logisch gevolg is dat het ook niet eenvoudig is om een juiste studiekeuze te maken. Door kennis te maken met deze beroepsbeoefenaars wordt inzicht gegeven in wat de functie precies inhoudt én wat voor opleiding de jongeren hiervoor dienen te volgen. Na de kennismaking van vandaag volgt nog een praktijkgedeelte. De match die vandaag gemaakt is, wordt op 19 november omgezet in een dagdeel meelopen bij het betreffende bedrijf.

Wij zijn trots op de grote hoeveelheid bedrijven die meegewerkt hebben aan dit programma. Het is belangrijk om aanstormend talent vroegtijdig kennis te laten maken met je organisatie waardoor talent in de eigen regio behouden blijft.

Heerhugowaard On Stage is één van de concrete programma onderdelen van Heerhugowaard Maakt Werk Door Verbinding. Een praktisch programma waarin aanstormend talent en werkgevers elkaar vroegtijdig vinden en een langdurige relatie aan kunnen gaan.

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden