05 november

HHW on-stage : 170 beroepsbeoefenaars, 600 leerlingen en 1200 matches

Vandaag, 5 november, presenteerde 170 beroepsbeoefenaars en 600 leerlingen aan elkaar in de Waardergolf!

Het programma Heerhugowaard On Stage is er op gericht om de leerlingen van het VMBO in HHW kennis te laten maken met het bedrijfsleven in Heerhugowaard.

Jongeren weten vaak nog niet goed wat zij later willen worden. Een logisch gevolg is dat het ook niet eenvoudig is om een juiste studiekeuze te maken. Door kennis te maken met deze beroepsbeoefenaars wordt inzicht gegeven in wat de functie precies inhoudt én wat voor opleiding de jongeren hiervoor dienen te volgen. Na de kennismaking van vandaag volgt nog een praktijkgedeelte. De match die vandaag gemaakt is, wordt op 19 november omgezet in een dagdeel meelopen bij het betreffende bedrijf.

Wij zijn trots op de grote hoeveelheid bedrijven die meegewerkt hebben aan dit programma. Het is belangrijk om aanstormend talent vroegtijdig kennis te laten maken met je organisatie waardoor talent in de eigen regio behouden blijft.

Heerhugowaard On Stage is één van de concrete programma onderdelen van Heerhugowaard Maakt Werk Door Verbinding. Een praktisch programma waarin aanstormend talent en werkgevers elkaar vroegtijdig vinden en een langdurige relatie aan kunnen gaan.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden