06 juli

Heerhugowaard On Stage gaat in 2023 door als Dijk en Waard On Stage

Met On Stage krijgen bedrijven en derde jaar VMBO-leerlingen de kans om met elkaar in contact te komen. Als bedrijfsleven kunnen wij zo laten zien welke bedrijvigheid en banen er in de regio zijn. De scholieren krijgen de kans om te onderzoeken welke beroepen ze aansprekend vinden. On Stage heeft nu twee keer bij ons in de regio plaatsgevonden en bestaat uit een Beroepenfeest en een Doe Dag. Als Bedrijfskring zijn wij samen met de gemeente en het voortgezet onderwijs, ook in 2023 weer partner van dit project.

Nieuw: Dijk en Waard on Stage
Er zijn een aantal wijzigingen. Zo wijzigt de naam naar Dijk en Waard On Stage. Als gevolg daarvan zal er ook een nieuwe website gebouwd worden.

Fokkelina van Meekeren is de nieuwe projectleider. Fokkelina ligt toe; ”Dijk en Waard On Stage vind ik een prachtig project waar ik mij enthousiast voor inzet! De afgelopen jaren in de rol van mentor, Junior Netwerk Trainer en als onderdeel van het On Stage Team Heerhugowaard”. Voor de komende editie zal zij de rol als projectleider vervullen. Je kunt al met Fokkelina in contact komen via mail@dijkenwaardonstage.nl of 06-43517909.

Noteer alvast deze data voor Dijk en Waard On Stage:

  • 15 sept kick off
  • 9 maart 2023 Beroepenfeest
  • 23 maart 2023 Doe Dag

Bedrijfskringen Dijk en Waard zijn partner van On Stage
De drie bedrijfskringen van Heerhugowaard en Langedijk zullen gaan fuseren en werken nu al nauw samen. Ook met dit initiatief trekken wij samen op. Als bedrijfskringen in Dijk en Waard zijn wij namelijk overtuigd van de meerwaarde van On Stage. De bijdrage aan de toekomstdromen van de leerlingen en de kans om de gemeente Dijk en Waard als werklocatie onder de aandacht te brengen, zijn waardevol. Wij hopen daarom ook in 2023 weer dat veel van onze leden het lokale bedrijfsleven willen vertegenwoordigen op het Beroepenfeest en tijdens de Doe Dag.

 

Op de foto; John Doets (Gemeente Dijk en Waard), Fokkelina van Meekeren (projectleider On Stage Dijk en Waard), Peter Van Huissteden (namens alle voorgezet onderwijsinstellingen in Dijk en Waard) en Jan Kramer (namens bedrijfskringen Dijk en Waard).

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden