14 januari

Nieuw lid DailyIT stelt zich voor

Regelmatig melden nieuwe leden zich aan. Op onze website willen wij de nieuwe leden ook de mogelijkheid geven zich voor te stellen.

DailyIT heeft zich gespecialiseerd in Microsoft365 oplossingen en heeft jarenlange ervaring in het opzetten van omgevingen tot 100 gebruikers. De ervaring bestaat uit het technisch opzetten en inrichten van de omgeving tot en met het benodigde project management om het allemaal in goede banen te leiden. Wij geloven dat Microsoft365 voor iedere organisatie een meerwaarde kan bieden. We kijken samen met jou naar de optimale inrichting in je bestaande IT netwerk.

Lees hier meer over DailyIT>>

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden