14 januari

Nieuw lid DailyIT stelt zich voor

Regelmatig melden nieuwe leden zich aan. Op onze website willen wij de nieuwe leden ook de mogelijkheid geven zich voor te stellen.

DailyIT heeft zich gespecialiseerd in Microsoft365 oplossingen en heeft jarenlange ervaring in het opzetten van omgevingen tot 100 gebruikers. De ervaring bestaat uit het technisch opzetten en inrichten van de omgeving tot en met het benodigde project management om het allemaal in goede banen te leiden. Wij geloven dat Microsoft365 voor iedere organisatie een meerwaarde kan bieden. We kijken samen met jou naar de optimale inrichting in je bestaande IT netwerk.

Lees hier meer over DailyIT>>

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden