30 juli

Ere-lid en voormalig voorzitter Peter Koper overleden

Afgelopen maandag 27 juli is ons ere-lid en voormalig voorzitter Peter Koper overleden. Dit bericht heeft ons diep geraakt.

Peter bij de nieuwjaarsreceptie van 2020.

Peter was één van de mede-oprichters van onze vereniging en heeft vele jaren een bestuurlijke functie bekleed. Zijn sociale bewogenheid en gave om ondernemend Heerhugowaard te verbinden zijn twee kenmerken die ons bij zullen blijven. Peter was samen met zijn vrouw Thea nog steeds één van de vaste gasten tijdens onze bijeenkomsten en zijn brede lach en enthouisame zullen wij daar gaan missen.

Ook de kinderen van Peter, Remco en Siska, zijn zeer actief binnen de bedrijfskring. De één als commissielid werklocaties, de ander als commissielid evenementen. Onze gedachten en medeleven gaan daarom in het bijzonder naar Thea, Remco, Siska maar ook zeker naar de andere naaste familieleden uit.

Op het fundament dat Peter gelegd heeft bouwen wij als vereniging verder.

De uitvaartdienst zal in besloten kring plaatsvinden. Gelegenheid to condoleren is er op vrijdag 31 juli van 15:00 tot 17:00 en van 19:00 tot 21:00 bij de familie thuis op de Stationsweg 61 in Heerhugowaard.

Bestuur Bedrijfskring Heerhugowaard

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden