30 juli

Ere-lid en voormalig voorzitter Peter Koper overleden

Afgelopen maandag 27 juli is ons ere-lid en voormalig voorzitter Peter Koper overleden. Dit bericht heeft ons diep geraakt.

Peter bij de nieuwjaarsreceptie van 2020.

Peter was één van de mede-oprichters van onze vereniging en heeft vele jaren een bestuurlijke functie bekleed. Zijn sociale bewogenheid en gave om ondernemend Heerhugowaard te verbinden zijn twee kenmerken die ons bij zullen blijven. Peter was samen met zijn vrouw Thea nog steeds één van de vaste gasten tijdens onze bijeenkomsten en zijn brede lach en enthouisame zullen wij daar gaan missen.

Ook de kinderen van Peter, Remco en Siska, zijn zeer actief binnen de bedrijfskring. De één als commissielid werklocaties, de ander als commissielid evenementen. Onze gedachten en medeleven gaan daarom in het bijzonder naar Thea, Remco, Siska maar ook zeker naar de andere naaste familieleden uit.

Op het fundament dat Peter gelegd heeft bouwen wij als vereniging verder.

De uitvaartdienst zal in besloten kring plaatsvinden. Gelegenheid to condoleren is er op vrijdag 31 juli van 15:00 tot 17:00 en van 19:00 tot 21:00 bij de familie thuis op de Stationsweg 61 in Heerhugowaard.

Bestuur Bedrijfskring Heerhugowaard

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden