24 oktober

Drie finalisten uit Heerhugowaard voor de NHN Business Awards

De finalisten voor de NHN Business Awards 2019, de verkiezing van de meest inspirerende ondernemers van Noord-Holland Noord, zijn bekend. Heerhugowaard is goed vertegenwoordigd, met een finalist in iedere categorie.

Ondernemer en Bedrijfskring-lid Joost Baljé van H2X Communicatie, finalist in de categorie MKB Klein, zou het wel van de daken willen schreeuwen: “`Ik vind dat we als ondernemers in deze regio moeten laten zien wat we te bieden hebben. Er gebeurt ontzettend veel en er zijn zoveel fantastische bedrijven in deze gemeente. Dat mogen we laten zien!”

Twee leden genomineerd

Heerhugowaard is dit jaar goed vertegenwoordigd bij de verkiezing, met een finalist in iedere categorie: Kinderopvangorganisatie Blosse in de categorie Grootbedrijf, Oogcentrum Noord-Holland in de categorie MKB Midden, H2X Communicatie in de categorie MKB Klein. In deze categorie is ook ons lid FIT20 genomineerd, welke in Alkmaar is gevestigd. Verder gaat NH Paprika op voor de thema-award Energie en Duurzaamheid. Tot slot is er de NHN PublieksAward, voor de ondernemer met – de naam zegt het al – de meeste stemmen van het publiek.

28 november D-day

De winnaars worden op donderdag 28 november bekendgemaakt in de Cultuurkoepel te Heiloo. Voor die tijd staan er nog een aantal zaken op het programma. Zo worden de finalisten bezocht door de jury en worden ze uitgedaagd om een pitch te houden. De jury beoordeelt de bedrijven op de volgende vijf criteria: groei en ontwikkeling, financiële gezondheid, medewerkersbeleid, duurzaamheid en regionale betrokkenheid.

Stem later mee voor de publieksprijs

Ook kan er gestemd worden voor de publieksprijs. De link hiervoor zal binnenkort bekend gemaakt worden via de organisatie van NHN Business Awards. Breng ook je stem uit! Want met elkaar zetten wij ondernemers uit Heerhugowaard dan nog beter op de kaart.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden