06 september

Drie bedrijfskringen Dijk en Waard bieden gezamenlijk ambitiedocument aan

De verenigingen Bedrijfskring Heerhugowaard, Bedrijfskring Langedijk en Algemene Ondernemersvereniging Langedijk hebben maandag 6 september het ambitiedocument overhandigd aan Gemeente Heerhugowaard. In het ambitiedocument staat omschreven welke speerpunten de verenigingen hebben en hoe zij deze vorm geven. 

Per 1 januari 2022 zal de fusie tussen de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk worden gerealiseerd. Niet alleen op ambtelijk en bestuurlijk niveau maar ook op ondernemend niveau wordt samenwerking niet alleen noodzakelijk geacht maar ook toegejuicht. De ondernemersverenigingen Bedrijfskring Heerhugowaard, Bedrijfskring Langedijk en Algemene Ondernemersvereniging Langedijk zijn daartoe al geruime tijd met elkaar in gesprek en hebben daarnaast ook gezamenlijk het ambitiedocument opgemaakt. Het plan is ook om in de toekomst gezamenlijk verder te gaan als Ondernemend Dijk en Waard.

In het ambitiedocument staan speerpunten omschreven als ruimte, bereikbaarheid, bedrijventerreinen, detailhandel, toerisme en recreatie, onderwijs en opleiden. Er zijn al een aantal commissies samengevoegd om op diverse gebieden als spreekbuis van het bedrijfsleven te kunnen opereren. Deze commissies zijn mobiliteit en bereikbaarheid, werklocaties, communicatie en promotie, onderwijs en arbeidsmarkt, duurzaamheid en innovatie.

Heb je als lid vragen, opmerkingen of suggesties voor de samenwerking? Laat het ons weten via info@bkhhw.nl.

Foto: De voorzitters Patricia Surendonk (BKHHW), Jan Kramer (AOL) en Cornelis de Geus (BKL) overhandigen het ambitiedocument aan de wethouders Stam (HHW) en Nieuwenhuis (BOL)

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden