Commissie Werklocaties

Deze commissie komt periodiek bij elkaar en heeft alle infrastructurele projecten en de ontwikkelingen van o.a. de diverse werklocaties in portefeuille. De commissie bestaat uit betrokken leden van de Bedrijfskring die invloed proberen uit te oefenen op de diverse overheden om de zaken zo goed mogelijk te regelen voor alle Heerhugowaardse ondernemers en hun personeel. Het betreft veelal projecten die op lange termijn spelen. De commissie werklocaties bestaat uit

  • Wouter Voerman (voorzitter)
  • Remco Koper
  • Rick van der Bijl
  • Joost Kamps
  • Nathalie de Groot (gemeente HHW)
  • Linda Rinkel (gemeente HHW)
  • Michiel Overbeek (BKL)

Commissie Events

De Evenementencommissie is verantwoordelijk voor de activiteiten. De afgelopen jaren zijn er succesvolle evenementen georganiseerd zoals de kwartaalborrels, thema bijeenkomsten en diverse bedrijfsbezoeken. De verschillende bedrijfspresentaties (gluren bij de buren) worden altijd enthousiast bezocht.

De evenementencommissie bestaat uit:


Kirsten Tervoort (voorzitter)
Communicatie en eventmanager bij Bredewijn


Siska Koper
Mede-eigenaar van Koper Vastgoed B.V.

Raya Deliz

Coordinator support ICT helpdesk bij A&M ICT Beheer


André Stammis

Eigenaar Stammis Verhuur

Vernon Bos

Eigenaar Vesa reclame

 

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden