Commissie Onderwijs

Hoe kun je het onderwijs beter op het bedrijfsleven laten aansluiten? En hoe kunnen we talenten voor de regio behouden? Dat zijn enkele van de vraagstukken waar de Commissie Onderwijs zich mee bezig houdt. De Commissie Onderwijs stimuleert bedrijven om stageplekken vrij te maken en heeft een pool van gastdocenten uit het lokale bedrijfsleven opgezet. Ook organiseert de Commissie Onderwijs diverse evenementen, zoals ‘Heerhugowaard On Stage’, waar leerlingen kennis kunnen maken met alles wat het Heerhugowaardse bedrijfsleven te bieden heeft.

De Commissie Onderwijs bestaat uit de volgende leden:

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden