Commissie Bereikbaarheid

De Commissie Bereikbaarheid houdt zich bezig met de bereikbaarheid van onze bedrijventerreinen. Dan bedoelen we niet alleen de bereikbaarheid via auto-, fiets-, spoor- en waterwegen, maar ook langs de digitale snelweg. Als Bedrijfskring maken we ons hard voor een betere toegankelijkheid van Dijk en Waard, een betere doorstroming van het verkeer in de hele regio en snellere internetverbindingen.

De Commissie Bereikbaarheid komt zes keer per jaar bij elkaar en werkt nauw samen met de andere bedrijfsverenigingen in Dijk en Waard.

De Commissie Bereikbaarheid bestaat uit de volgende leden:

 

Remco Koper
PJ Koper Vastgoed

Frans Kramer 
Vezet

Cees de Waard
De Waard Transport

 

 

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden