16 mei

Bredewijn – Pro Vitaal Verbindingsduik 2019

In het ♥ van het HAL gebied, het eerste pand voor de verbindingsbrug op de Beverkoog, houdt Bredewijn Kantoormeubelen B.V.  in samenwerking met NL Pro Vitaal de “verbindende, verwarmende ijsduik” voor ondernemers uit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

René Valk laat zien dat met simpele technieken grote mentale weerstand kan worden opgebouwd. Deze interactieve workshop zorgt er voor dat jij bent voorbereid op een ijsbad, aan het einde optioneel te nemen. Met andere woorden: Stop je zwembroek in je binnenzak, beter mee dan om verlegen 😊

Het evenement wordt geopend door de wethouders uit het HAL gebied. Eén van hen is zelfs bereid om ook de sprong te wagen!

Deelname is kosteloos! Max. 50 deelnemers.

Meld je wel even aan via kirsten@bredewijn.nl

Is het niet jouw ding, maar vind je het wel leuk om erbij te zijn? Welkom! Natuurlijk hebben wij ook supporters nodig!

Datum: Donderdag, 20 juni 2019

15.30 uur: Inloop

15.45 uur: Opening Wethouders: Jasper Nieuwenhuizen (Langedijk), Pieter Dijkman (Alkmaar), Bert Fintelman (Heerhugowaard)

16.00 uur tot 17.00 uur: Training René Valk

17.00 uur tot 18.00 uur: Ijsduik

18.00 uur tot 19.00 uur: Ervaring delen met een (kop soep), hapje en drankje

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden