16 mei

Bredewijn – Pro Vitaal Verbindingsduik 2019

In het ♥ van het HAL gebied, het eerste pand voor de verbindingsbrug op de Beverkoog, houdt Bredewijn Kantoormeubelen B.V.  in samenwerking met NL Pro Vitaal de “verbindende, verwarmende ijsduik” voor ondernemers uit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

René Valk laat zien dat met simpele technieken grote mentale weerstand kan worden opgebouwd. Deze interactieve workshop zorgt er voor dat jij bent voorbereid op een ijsbad, aan het einde optioneel te nemen. Met andere woorden: Stop je zwembroek in je binnenzak, beter mee dan om verlegen ?

Het evenement wordt geopend door de wethouders uit het HAL gebied. Eén van hen is zelfs bereid om ook de sprong te wagen!

Deelname is kosteloos! Max. 50 deelnemers.

Meld je wel even aan via kirsten@bredewijn.nl

Is het niet jouw ding, maar vind je het wel leuk om erbij te zijn? Welkom! Natuurlijk hebben wij ook supporters nodig!

Datum: Donderdag, 20 juni 2019

15.30 uur: Inloop

15.45 uur: Opening Wethouders: Jasper Nieuwenhuizen (Langedijk), Pieter Dijkman (Alkmaar), Bert Fintelman (Heerhugowaard)

16.00 uur tot 17.00 uur: Training René Valk

17.00 uur tot 18.00 uur: Ijsduik

18.00 uur tot 19.00 uur: Ervaring delen met een (kop soep), hapje en drankje

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden