26 juli

Beter Aanbesteden Netwerksessie: Inkoop versus Verkoop

Van VNO-NCW kregen we onderstaande uitnodiging:

Aanbesteden vraagt veel, maar biedt ook kansen! De beste resultaten worden behaald als aanbestedende diensten en ondernemers goed samenwerken. Daarvoor moeten ze elkaar begrijpen, waarderen en vertrouwen. Samenwerken is immers een duet en geen duel.

Inkopers en verkopers beleven aanbestedingen ieder op hun eigen manier. Door deze ervaringen te delen, krijg je meer inzicht in elkaars belangen. En dit kan bijdragen aan betere aanbestedingen.

VNO-NCW nodigt jou graag uit op 27 september, om onder het genot van een uitgebreide lunch de dialoog aan te gaan tussen inkoop en verkoop. Onder vooraf gedeelde stellingen zullen ervaringen worden uitgewisseld, met als doel elkaars belangen beter te begrijpen en de samenwerking te bevorderen. Tips die hieruit volgen, zullen we delen op de online kanalen. (Het betreft Leveringen en Diensten)

Datum en locatie
Dinsdag 27 september 2022, 11:30 – 14:45 uur
Hotel Marktstad, Hofstraat 8,1741 CE SCHAGEN.
Vanaf Station Schagen is het 6 minuten lopen. De ingang van het hotel bevindt zich in aan de achterzijde van het hotel (Hofstraat 8).

Programma
11:30 – 12:00 uur Inloop
12.00 – 12.30 uur Welkomstwoord
12:30 – 14:30 uur Lunch en gesprekken aan de hand van stellingen met roulerende gesprekspartners
14.30 – 14.35 uur Slotwoord

Aanmelden kan via deze link.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden