27 juli

Belangrijke punten bestuursvergadering 15 juli

Het bestuur van BKHHW komt elke maand samen om elkaar bij te praten over de belangrijke onderwerpen uit het gebied. De belangrijkste punten vind je hieronder:

Stage afgerond door Thomas Hinrichs
Stagiair fotografie Thomas heeft zijn stageperiode afgerond. Thomas heeft alle portretten opnieuw geschoten van de commissieleden voor op de website. Daarnaast zijn er 15 bedrijven bereid gevonden om aan de ‘Word lid’-campagne mee te doen, waarbij leden aangeven waarom ze lid zijn van BKHHW. Enkele banners hiervan heb je wellicht al voorbij zien komen op social media. De rest zal volgen via een LinkedIn campagne.
Ook heeft Thomas heeft een beeldbank aangelegd met foto’s in het gebied en algemene foto’s, die we kunnen gebruiken in onze communicatie.

Evenementenagenda
De Summerlounge van 7 juli was een prima avond! Het weer zat niet mee, maar de opkomst was goed en het was een flink gekakel in de tent, dus er werd goed bijgekletst. De foto’s van de avond vind je hier.
De voorbereidingen voor de bijeenkomsten na de zomer zijn in volle gang. Op 8 september starten we met een bedrijfsbezoek en vergeet uiteraard de I Love Dijk en Waard party niet op 13 oktober! Aanmelden kan hier.
Alle bijeenkomsten vind je in onze kalender.

Status fusie
Na onze laatste berichtgeving over de fusie (lees hier), zijn er diverse acties geweest. Na de zomer praten we verder over de invulling van het bestuur. Daarnaast is de fusie gepubliceerd in een landelijke krant en is er de mogelijkheid geweest bezwaar in te dienen.
Na de zomer zal de planning voor de notariële acties duidelijk zijn, zodat we een tijdpad kunnen uitstippelen. Daarnaast stellen de huidige bestuursleden een lijst op met punten die per portefeuille voor de fusie nog gedaan moeten worden.

Commissie Werklocaties voegt Detailhandel toe
Mede door de fusie met BKL en AOL, is detailhandel ook een onderwerp dat op de agenda komt. Vandaar dat de commissie Werklocaties in het vervolg commissie Werklocatie en Detailhandel gaat heten. Meer hierover en over de andere onderwerpen die besproken zijn in het overleg van de commissie vind je hier.

Verlenging contract Dijk en Waard On Stage
Heerhugowaard On Stage wordt voor de komende editie omgedoopt tot Dijk en Waard On Stage en heeft een nieuwe projectleider Fokkelina van Meekeren. Bedrijfskring Heerhugowaard is in 2023 wederom partner in dit project en zal uiteraard hierin optrekken met BKL en AOL.
Meer over het project kun je hier teruglezen.

De volgende bestuursvergadering is gepland op 16 september. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, laat het ons weten via info@bkhhw.nl.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden