Belangenbehartiging

Als ondernemersvereniging vinden we het belangrijk om met beide benen in de regionale klei te staan. We houden ons intensief bezig met topics als werklocaties, bereikbaarheid en duurzaamheid: onderwerpen die niet alleen ondernemers aangaan, maar iederéén in de regio. We werken dan ook nauw samen met de gemeente Dijk en Waard en andere belanghebbenden. Ook hier geldt weer: samen kom je verder. Bedrijfskring Heerhugowaard heeft een duidelijke visie als het aankomt op (de toekomst van) werklocaties, duurzaamheid en bereikbaarheid. Onze commissies Werklocaties, Bereikbaarheid en Duurzaamheid ontwikkelen de plannen, richtlijnen en adviezen. Als vereniging doen we er vervolgens alles aan om deze op een positieve manier bij de juiste personen en organisaties onder de aandacht te brengen.

 

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden