29 september

Bedrijfskring Heerhugowaard bestaat 40 jaar!

28 september 2021 is een bijzondere dag! Op deze dag in 1981 werd door Koos Komen, Peter Koper, Jos de Vries, Cor Bos en Jos Beemster de ‘Bedrijfskring de Zandhorst’ opgericht welke jaren later de naam ‘Bedrijfskring Heerhugowaard’ kreeg.

Na 40 jaar zijn we nog steeds een actieve vereniging. Door haar leden geroemd om de gezelligheid, het informele karakter en de onderlinge verbondenheid. Ook zijn wij een vereniging die gezamenlijk de belangen van onze ondernemende leden, richting derden behartigt. Dit is nodig en dat blijft nodig. Ook de komende 40 jaar!

Het komende jaar zullen wij diverse keren stil staan bij dit jubileum. Want om te snappen waar je heen wilt, moet je ook begrijpen waar je vandaan komt. Wij hebben er voor gezorgd dat je als lid vandaag (of morgen) een presentje krijg om dit extra te vieren!

Voor nu zeggen we; Hiep Hiep, Hoera! En we zien elkaar graag op 7 oktober tijdens de herfstborrel in Bleeker. 

Bestuur Bedrijfskring
Dennis, Petra, Wouter, Patricia, Joost, Kirsten, Norbert

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden