29 september

Bedrijfskring Heerhugowaard bestaat 40 jaar!

28 september 2021 is een bijzondere dag! Op deze dag in 1981 werd door Koos Komen, Peter Koper, Jos de Vries, Cor Bos en Jos Beemster de ‘Bedrijfskring de Zandhorst’ opgericht welke jaren later de naam ‘Bedrijfskring Heerhugowaard’ kreeg.

Na 40 jaar zijn we nog steeds een actieve vereniging. Door haar leden geroemd om de gezelligheid, het informele karakter en de onderlinge verbondenheid. Ook zijn wij een vereniging die gezamenlijk de belangen van onze ondernemende leden, richting derden behartigt. Dit is nodig en dat blijft nodig. Ook de komende 40 jaar!

Het komende jaar zullen wij diverse keren stil staan bij dit jubileum. Want om te snappen waar je heen wilt, moet je ook begrijpen waar je vandaan komt. Wij hebben er voor gezorgd dat je als lid vandaag (of morgen) een presentje krijg om dit extra te vieren!

Voor nu zeggen we; Hiep Hiep, Hoera! En we zien elkaar graag op 7 oktober tijdens de herfstborrel in Bleeker. 

Bestuur Bedrijfskring
Dennis, Petra, Wouter, Patricia, Joost, Kirsten, Norbert

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden