Over Zonvaart Reizen

Zonvaart Reizen verzorgt al ruim 50 jaar zakenreizen en vakanties over de wereld. Met 12 vestigingen in Noord Holland en bijna 100 medewerkers adviseren en boeken wij meer dan 75.000 klanten per jaar.
Ons merk beursreizen.nl is de marktleider in de Benelux voor bezoek aan de meest uiteenlopende vakbeurzen waar ook ter wereld en ook kunnen hier online vliegtickets worden geboekt tegen de scherpste prijzen.
Met Destinations.nl zijn we in staat om tegen ongekend scherpe prijzen maatwerk reizen aan te bieden naar verre bestemmingen. Kijk eens op de website voor unieke reissuggesties.
Voor elk soort reis kunt u bij een van onze 12 vestigingen binnenlopen of kijk op zonvaart.nl.
Daarnaast bieden zeer succesvol verrassingreizen aan via SendMeAnywhere.nl. Wekelijks trekken vele reizigers de huisdeur achter zich dicht waarbij de reisbestemming nog onbekend is.
De scherpste pakketreis aanbiedingen vindt u op directopreis.nl en via vakantiereiscadeau.nl kunt u op een heel originele manier een cadeau vragen of aan iemand geven.
Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op en we zijn heel graag bereid een vrijblijvende offerte uit te brengen.
Zonvaart Reizen
Middenwaard 16
heerhugowaard@zonvaart.nl
telefoon 088 0660 880

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Carla Kuijs-Bijman HR directeur

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden