Over Werk-Verkeer

Werk-verkeer alles voor bedrijfswagens

Merk en dealeronafhankelijk advies over welk conversie vraagstuk dan ook. Bij werk-verkeer zijn inrichtingen geen bijzaak, maar hoofdzaak. En dat altijd tegen de scherpste condities. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Zorgt u voor de koffie? Wij voor de koek.

Busslot.NL

“Je kan beter iets tijdig voorkomen, dan later de gevolgen ervan inzien”

Onderdeel van werk-verkeer welke zich heeft gespecialiseerd in het beveiligen van met name bedrijfswagens. Wist u dat er dagelijks tientallen bedrijfswagens worden leeg gestolen? Neem contact met ons op voor een passende oplossing.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Rob Smit Vloeren Eigenaar
Bouwbedrijf Barry Vinke Eigenaar
Kathelijne Keizer SMC

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden