Over Verweij Mechanische Industrie B.V.

– Verweij Mechanische Industrie B.V. heeft een scala aan technische mogelijkheden tot haar beschikking. Gaat het om onderdelen volgens tekening, serie matig productie, assembleren of het ontwerpen en produceren van prototypes, bij Verweij Mechanische Industrie B.V. kan dit binnen één organisatie worden verricht. Korte lijnen met slechts één aanspreekpunt.

– Verweij Mechanische Industrie B.V. is een onderneming die niet stil blijft zitten. Wij zijn continu bezig onze technische mogelijkheden aan te scherpen en uit te breiden. Door continu in gesprek te blijven met onze opdrachtgevers is onze betrokkenheid naar hen ook heel groot. Dit betekent dat we altijd streven naar een goed en betrouwbaar eindproduct. Natuurlijk wordt er gewerkt met de modernste machines en hebben wij ook een eigen geconditioneerde meetkamer.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Rob Verweij Directie
Brenda van Lieshout Administrate
Monique verweij

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden