Over Vanhier

Vanhier
Wij zijn gewoon Vanhier. Een veelzijdig kantoor dat intelligente, persoonlijke begeleiding geeft aan bedrijven met ambitie. Vanhier biedt ondernemers uitgekiend fiscaal, financieel en administratief advies. De samenwerking tussen 5 lokale vestigingen genereert een groot bereik en vooral expertise. Zo hebben we naast fiscalisten en controlerend accountants ook teams voor overnames, opvolging en vermogensplanning.

Nuchter
Vanhier is stevig geworteld in de Randstad. De befaamde nuchterheid van die regio klinkt door in het bedrijf. Voor ons geen spiegelende torenflat. Wij kiezen voor kleinschaligheid, eenvoud en korte lijnen. Ondernemen is al ingewikkeld genoeg. Daarom geeft Vanhier helderheid, zonder poespas.

Slim en Inspirerend
Momenteel bestaat Vanhier uit 8 partners en circa 80 medewerkers. Een hele diverse groep mensen met verschillende leeftijden, interesses en achtergronden. Ze zijn stuk voor stuk slimme, enthousiaste keien in hun vak. Hiermee zijn ze inspirerend voor elkaar en hun klanten. Kennis van de nieuwste regelgeving is voor hen vanzelfsprekend. Inlevingsvermogen en ondernemersgeest ook.

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden