Over Unframed

Wij zijn het bureau dat bedrijven, organisaties en merken beter maakt. Door binnenstebuiten, achterstevoren en ondersteboven te denken en waar nodig eigenhandig de status kwoo te veranderen. We bedenken oplossingen, zelfs als er geen problemen zijn. Soms bijzonder technisch. Soms buitengewoon creatief. Vaak allebei. Ideeën, gerealiseerd in slimme applicaties, gefundeerde merkidentiteiten en doordachte campagnes. Effectief maatwerk dat new business, of gewoon méér business oplevert. We zorgen voor trots bij uw huidige collega’s en wekken interesse bij de toekomstige. We creëren tast- voel- en klikbare oplossingen en boeken bewezen resultaat. We laten ons niet in één hokje plaatsen en zijn in de bijt vol eenden best een vreemde. Ongeremd, onverstoorbaar en ongekaderd.

Wij zijn Unframed. Creatie met een byte.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Daniël van Hoolwerff Strategy Director

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden