Over Olympia Uitzendbureau

Maar liefst twintig jaar geleden opende Kenan Yurdakadim vestiging Heerhugowaard, de eerste Olympia vestiging in Noord-Holland. In 2019 voegde hij de omgeving Alkmaar toe aan zijn werkgebied en opereert hij sinds begin april 2021 vanuit Alkmaar. Zijn werkgebied en team zijn flink gegroeid: Olympia Groot Alkmaar biedt betekenisvol werk aan vele flexkrachten.

 

Yurdakadim wil betekenisvol werk in de regio Groot Alkmaar een flinke impuls geven, vooral vanuit zijn verbindende rol tussen werknemers en werkgevers.

 

‘De basis van ons succes is het vooruit willen helpen van kandidaten en bedrijven. Met succes bedoel ik van betekenis kunnen zijn voor elkaar. Bij het wervingsproces van kandidaten kijken we bijvoorbeeld naar de mogelijkheden en waar iemand echt blij van wordt. Wat zijn iemands drijfveren? We achterhalen dit in een Gesprek van Betekenis. Mensen die zich er bewust van zijn dat wat ze doen er toe doet, zijn met meer bevlogenheid aan het werk en productiever. Dat vergroot hun werkplezier. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans verdient op betekenisvol werk.’

 

‘Voor bedrijven geldt hetzelfde. Als ondernemer spreek je de taal van collega-ondernemers in de regio. Dit vergemakkelijkt het inleven in specifieke situaties. Door goed werkgeverschap te tonen en altijd een stap extra te zetten voor klant en flexkracht creëren we duurzame relaties. Ik wil klanten ontzorgen en bijdragen in hun ontwikkeling en investeer daarbij graag in mijn contacten.’

 

Olympia is een van de grootste niet-beursgenoteerde arbeidsbemiddelaars van Nederland. Sinds 1970 helpt Olympia met 130 vestigingen en 750 medewerkers doen dagelijks ruim 16.000 talentvolle mensen werk dat ertoe doet in de segmenten logistiek, productie, techniek, administratief, gemeentelijke overheden en contactcenters. Olympia gelooft dat de unieke waarde van ieder mens tot uiting komt via werk. Deze waarde brengt de organisatie tot uitdrukking door mensen om te scholen en samen met opdrachtgevers te begeleiden naar werk dat ertoe doet.

 

De organisatie ziet een toekomst waarin werk wordt gezien als een betekenisvolle activiteit waaruit ieder individu voldoening haalt, en als bron voor ons collectief welzijn. Olympia heeft als doel om een leidende rol te nemen om mensen en organisaties te gidsen door deze maatschappelijke transitie in een continu veranderende arbeidsmarkt.

 

Contactpersoon

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden