Over Treffer Uitzendbureau

Treffer speelt in op de huidige arbeidsmarkt. Het zijn onzekere tijden, dat voelen we allemaal! Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de 3 sleutelwoorden van Treffer Uitzendbureau. We zijn rasondernemers en begrijpen daarom onze opdrachtgevers en flexwerkers als geen ander. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar!

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij onze flexwerkers en opdrachtgevers een advies op maat geven. Flexibiliteit en kleinschaligheid verschaffen ons de mogelijkheid om snel te schakelen tegen een gunstig tarief. Het spreekt dan ook voor zich dat wij gaan voor een “doeltreffende samenwerking”.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Noah Turpcu manager
Matthijs Rempt Consultant
Bas Aelbers Consultant
Guney Turpcu Consultant
Emiel van der Wal Consultant

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden