Over Treffer Uitzendbureau

Treffer speelt in op de huidige arbeidsmarkt. Het zijn onzekere tijden, dat voelen we allemaal! Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de 3 sleutelwoorden van Treffer Uitzendbureau. We zijn rasondernemers en begrijpen daarom onze opdrachtgevers en flexwerkers als geen ander. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar!

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk kunnen wij onze flexwerkers en opdrachtgevers een advies op maat geven. Flexibiliteit en kleinschaligheid verschaffen ons de mogelijkheid om snel te schakelen tegen een gunstig tarief. Het spreekt dan ook voor zich dat wij gaan voor een “doeltreffende samenwerking”.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Noah Turpcu manager
Matthijs Rempt Consultant
Bas Aelbers Consultant
Guney Turpcu Consultant
Emiel van der Wal Consultant

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden