Over TheSign Merkenbouwer

De waarde van merkbeleving

Om je als organisatie te onderscheiden in de markt is een goed product of dienst alleen niet meer voldoende. De merkbeleving van een organisatie wordt steeds belangrijker.
Het draait vooral om toegevoegde waarde.

Naast kennis van de markt zijn vertrouwen en onderscheidend vermogen een must om als merk te groeien.

Een merk zonder positionering is als communiceren zonder inhoud. Want welke aspecten van de identiteit van het merk moeten in de communicatie worden benadrukt die relevant zijn voor de doelgroep en die het merk onderscheiden ten opzichte van andere merken?

TheSign gebruikt de unieke eigenschappen en de doelstellingen van de organisatie als startpunt in de ontwikkeling van het creatief communicatieconcept.

Vanuit dit communicatieconcept ontwikkelen we de communicatiemiddelen als huisstijldragers, websites, (digitale)magazines, etc.

Merken bouwen, merken onderhouden. Het is en blijft mensenwerk. En daarmee draait het om menselijke eigenschappen, zoals: kennis, ervaring, betrokkenheid, vakmanschap, samenwerking, passie en creativiteit.

Wat we doen, doen we met hart en ziel. TheSign ondersteunt en helpt u de identiteit van uw merk zichtbaar te maken. We ontwikkelen hiervoor een onderscheidend en creatief communicatieplan en -middelen.

Maar dit kunnen we niet alleen. Samen met u starten we het project en samen realiseren we doelstellingen.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Rose de Jong Marketing manager
Raymond de Jong Vormgever
Herbert de Jong Art director

Word ook lid!

De bedrijfskring Heerhugowaard geldt als één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio. Wij hebben regelmatig een krachtige en bepalende stem in programma’s projecten en overleggen. De kracht van onze vereniging komt vooral voort uit de omvang. De hoeveelheid leden zorgt er voor dat wij namens een grote groep ondernemers kunnen en mogen praten. Door ook lid te worden van de Bedrijfskring Heerhugowaard bouwt u mee aan een nog krachtiger ondernemende regio. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met andere leden.

lid worden