Over TheSign Merkenbouwer

De waarde van merkbeleving

Om je als organisatie te onderscheiden in de markt is een goed product of dienst alleen niet meer voldoende. De merkbeleving van een organisatie wordt steeds belangrijker.
Het draait vooral om toegevoegde waarde.

Naast kennis van de markt zijn vertrouwen en onderscheidend vermogen een must om als merk te groeien.

Een merk zonder positionering is als communiceren zonder inhoud. Want welke aspecten van de identiteit van het merk moeten in de communicatie worden benadrukt die relevant zijn voor de doelgroep en die het merk onderscheiden ten opzichte van andere merken?

TheSign gebruikt de unieke eigenschappen en de doelstellingen van de organisatie als startpunt in de ontwikkeling van het creatief communicatieconcept.

Vanuit dit communicatieconcept ontwikkelen we de communicatiemiddelen als huisstijldragers, websites, (digitale)magazines, etc.

Merken bouwen, merken onderhouden. Het is en blijft mensenwerk. En daarmee draait het om menselijke eigenschappen, zoals: kennis, ervaring, betrokkenheid, vakmanschap, samenwerking, passie en creativiteit.

Wat we doen, doen we met hart en ziel. TheSign ondersteunt en helpt u de identiteit van uw merk zichtbaar te maken. We ontwikkelen hiervoor een onderscheidend en creatief communicatieplan en -middelen.

Maar dit kunnen we niet alleen. Samen met u starten we het project en samen realiseren we doelstellingen.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Melissa Romero accountmanager
Rose de Jong Marketing manager
Raymond de Jong Vormgever
Herbert de Jong Art director

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden