Over Tesselaar Makelaardij

Jim Tesselaar is een geboren en getogen Heerhugowaarder. Doordat hij is opgegroeid in de het oude centrum kent hij Heerhugowaard op zijn duimpje. In 2004 is Jim begonnen als makelaar. In 2006 heeft hij zijn makelaarsdiploma behaald, hiermee werd hij Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur.  Op 14 april 2016 is Jim zijn eigen makelaars kantoor begonnen: Tesselaar Makelaardij is een team van 6 medewerkers die uw huis verkoopt of begeleid bij de aankoop en mag taxeren voor alle financiele instellingen. Op de Bickerstraat 47 bent u van harte welkom. Kom gerust een kopje koffie drinken geluk is niet te koop, goed advies wel. Jim is vaak op pad om huizen te bezichtigen, aan te kopen of te taxeren. Bel voor de zekerheid daarom naar het kantoor om zijn aanwezigheid te garanderen. Hij komt graag bij u langs wanneer u uw woning wilt verkopen en geeft u graag een uitgebreide Gratis Waardebepaling, daarna kunt u zelf kiezen of u daadwerkelijk ook uw woning via Tesselaar Makelaardij wilt verkopen. Via de website: wieisdebestemakelaar.nl is hij in 2021 wederom verkozen voor het 10e jaar op rij tot beste makelaar van Heerhugowaard met een hoge beoordeling van een 9,8 !.  Meer dan 390 tevreden klanten gaven het kantoor deze mooie beoordeling. Een rapportcijfer waar het gehele team trots op is! Naast het verkopen van woning is het kantoor ook gespecialiseerd in het aankopen van uw toekomstige woning. Doordat wij een uitstekende kennis hebben van de lokale markt, weten wij ook precies wat een woning waard is en wat u daarvoor zou moeten betalen. Overweegt u uw woning te verkopen? Dan komt Jim Tesselaar, graag bij u voor een gratis waardebepaling. Bel voor een afspraak naar kantoor Tesselaar makelaardij: Tel: 072 – 30 33 000 of stuur een email naar: info@tesselaarmakelaardij.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Jeanette Tesselaar Assistent makelaar
Jasper Keuken Binnen en buiten dienst medewerker
Denise van Leeuwen Binnendienst medewerker
Roel Wit Binnendienst medewerker
Elles Bakker Assistent makelaar

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden