Over Telecom Service Groep

Telecom Service Groep is al 30 jaar een toonaangevende en succesvolle totaalaanbieder voor telecommunicatie, ICT- en beveiligingsvraagstukken in de meest brede zin van het woord. Als toppartner van diverse gerenommeerde merken, opereert Telecom Service Groep op landelijk niveau, vanuit de vestigingen te Leek, Heerhugowaard en Zwolle. Door ons toppartnerschap met verschillende leveranciers, kunt u een objectief en gedegen advies verwachten.

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden