Over Techno Gamma Techniek B.V.

Wij zijn een vooruitstrevende Technische Handelsonderneming en voorraadhouder van innovatieve producten die verdeeld zijn in vier productcategorieën: Besturingstechniek, Generatoren, Uitlaatgassenreinigers en stiftlastechniek. Wij bedienen een verscheidenheid aan markten voor uiteenlopende toepassingen in diverse sectoren waaronder utiliteit, scheepvaart, luchtvaart, mobiele equipment, landbouw, overheid – defensie, energieopwekking en industrie. Techno Gamma vernieuwt continu en investeert volop in verregaande automatisering en efficiënte logistiek. Zo kunnen we klanten optimaal van dienst zijn. Wij kennen onze producten en de toepassingen ervan als geen ander en zijn daardoor een betrouwbare partner voor onze klanten.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Sjaak Kuiper Technisch produkt specialist

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden