• Flemingstraat 8, 1704SL
  • HEERHUGOWAARD
  • www.teb.nl

Over TEB Engineering

TEB Engineering is een zelfstandig, circa 30 medewerkers tellend, multidisciplinair ingenieursbureau in de regio Alkmaar, Noord-Holland met 30 jaar ervaring.

Onder de vakgebieden Machinebouw, Installatiebouw en Industriële Automatisering richten de activiteiten zich op de (turn-key) realisatie van productieplants, productielijnen, speciaalmachines, robots en installaties. De markten waarin TEB actief is zijn onder andere de voedingsmiddelen-, pharmaceutische-, kleinchemische-, verpakkings- en installatieindustrie, zowel nationaal als internationaal.
U kunt TEB Engineering onder andere inzetten voor: advies, haalbaarheidsonderzoek, ontwerp, octrooi aanvragen, detail engineering en tekenwerk.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden