Over Tapservice Noord West Nederland

Tapservice Nederland (TSN) weet als geen ander hoe uw taps op een professionele manier gereinigd dienen te worden. TSN gebruikt hiervoor de meest geavanceerde apparatuur met de juiste druk en flow. De spons, die door de leiding gaat, is daarbij onontbeerlijk. Om op de hoogte te zijn van de laatste stand der techniek en hygiëne, heeft Tapservice Nederland nauw en voortdurend overleg met brouwers en dranken groothandels.

Naast reinigen van uw tapinstallatie, beoordeelt TSN ook de conditie van de installatie zelf. Bij geconstateerde gebreken zal een servicemelding naar de betreffende brouwerij gaan. Is uw horecagelegenheid brouwerijvrij, dan kunnen wij u hierin assisteren.

TSN is een landelijk opererende organisatie, werkende uit zeven standplaatsen verdeeld over Nederland.

Deze zeven standplaatsen zijn zelfsturend. Het grote voordeel hiervan is dat u als klant, binnen deze regio, altijd gewaarborgd bent van service aan uw tapinstallatie.

U herkent ons aan ons logo op de auto en/of op het shirt.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Stefan de Winter Directie

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden