Over Studio-S3

Studio S3 is en architectuur en bouwadvies bureau wat zich begeeft op de particuliere en zakelijke markt. We staan opdrachtgevers bij in alles wat van doen heeft met bouw gerelateerde vraagstukken.

Ontwerpen, vergunningen en controle/ coördinatie tijdens de uitvoering van het het bouwproces is waar onze dienstverlening u bij kan helpen.

Verbouw- nieuwbouw en transformatie van woningen, seriematige woningbouw en bedrijfslocaties is waar wij ons mee bezig houden.

Contactpersoon

Bedrijfsleden

Mark Roet Directie

Ook lid worden?

De kracht en invloed van een bedrijfsvereniging wordt grotendeels bepaald door het aantal leden. Des te hoger het ledenaantal, des te meer daadkracht en zeggenschap we krijgen. Met ruim tweehonderd leden is Bedrijfskring Heerhugowaard nu al één van de sterkste ondernemersverenigingen in de regio!

Door lid te worden bouw je mee aan een sterker ondernemersklimaat in de regio. Maar lid zijn is natuurlijk óók gewoon superleuk, positief, handig, leerzaam en gezellig. Kortom, doe jezelf een plezier, word lid en kom in contact met onze andere leden. Je bent van harte welkom!

lid worden